Hoe werkt Casambi?

Casambi werkt op basis van bluetooth. Door drivers te kopen en te installeren wordt uw verlichting via bluetooth aanstuurbaar. Als u daarna de App installeert, en Bluetooth aanzet dan ziet u uw lampen in de app verschijnen. U kunt ook gebruik maken van Casambi Ready producten - dan hoeft u ze alleen maar te kopen en aan te zetten.

Hoe bedien ik mijn Casambi netwerk?

U kunt uw Casambi omgeving aansturen met de gratis App. U kunt voor uw gebruikers schakelaars installeren, waarmee ze kunnen kiezen uit verschillende configuraties. U vindt ons assortiment van schakelaars hier

Is het systeem betrouwbaar?

Casambi is al 12 jaar op de markt en heeft zich ondertussen bewezen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van Bluetooth mesh kan het niet gehackt worden vanaf het internet, zoals wifi.

Is Casambi schaalbaar?

Ja. Lampen kunnen worden samengevoegd in groepen, in netwerken en zelfs sites. Een site kan een compleet gebouw beslaan. Zolang de grootste afstand tussen twee casambi modules niet meer is dan 10 meter kunt u blijven uitbreiden.

Wat zijn de kosten?

Casambi levert snel besparingen op in uw energieverbruik, en is daardoor kosteneffectief. De Casambi App is gratis. De kosten van de hardware (drivers, maar eventueel ook schakelaars, sensoren en aanvullend materiaal) kunt u nagaan in ons bestelportaal

Kan ik Casambi zelf installeren?

Wanneer u zich er zelf in wilt verdiepen dan bieden we daar alle gelegenbeid voor. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze handleidingen en workshops. Voor complexe situaties raden wij u aan een installateur in te huren.

Is Casambi compatible met andere systemen?

Casambi is een open systeem. Het is compatible met systemen als DALI, 1-10V, phase cut dimming en Philips Hue.

Hoe los ik problemen op?

U kunt terecht bij onze support desk bij problemen. U vindt deze op support.unifit.nl U kunt ons bellen voor telefonische ondersteuning.
Casambi heeft ook een gateway functie. Hierdoor kunnen we u op afstand helpen met uw systeem.

Wat is het Casambi Ecosysteem?

Casambi is een open systeem. Het Casambi Ecosysteem is het geheel van producten dat door onze partners wordt geproduceerd en direct toepasbaar is binnen een Casambi netwerk.

Over Casambi.NL

Casambi NL is een merk van Unifit

Over Unifit

Uw partner in high-end licht projecten
  • Over Unifit
  • 033 247 03 41
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar onze webshop

Alle hardware voor uw project
city